Nagelbijten

Nagelbijten

Nagelbijten is een gewoonte die nagelbijters zichzelf hebben aangeleerd. De meeste mensen beginnen nagels te bijten als ze zenuwachtig zijn of gedurende stressvolle periodes in hun leven. Eenmaal begonnen kan het een gewoonte worden. Bij stress of spanningen wordt het nagelbijten meestal erger, maar je kunt ook uit verveling op je nagels bijten. Een mogelijkheid om toch mooie nagels te krijgen, is het laten zetten van kunstnagels.
Ik heb een speciaal pakket samengesteld voor nagelbijters het nagelbijterarrangement.

Nagelbijterarrangement

Wat houdt het arrangement? Gedurende 6 weken komt u een keer per week naar de nagelstudio. Week 1: U krijgt uitleg over kunstnagels, de verzorging ervan en wordt er een nieuwe set gezet. Week 2: We gaan uw nagels controleren en bijwerken. Week 3: Volgt de nabehandeling, de nagels worden opgevuld. Week 4: We gaan uw nagels controleren en bijwerken Week 5: We gaan uw nagels controleren en bijwerken Week 6: Er volgt weer een nabehandeling.

Het is belangrijk dat je tijdens deze 6 weken elke week je nagels laat controleren, dit om te voorkomen dat er haakjes aan je nagels zitten waar je aan gaat peuteren. Bij je 1e afspraak worden de vervolgafspraken meteen vastgelegd. Er wordt geen geld geretourneerd als je tussentijds met de behandeling stopt.

Wil je na deze 6 weken je kunstnagels behouden dan zal je ongeveer eens per 3 weken een afspraak nodig hebben voor een nabehandeling. Je krijgt nagelriemolie waar je 2x per dag je nagelriemen mee gaat verzorgen. Dit zorgt er voor dat je nagelriemen zacht worden en niet vast gaan zitten aan je nagel.

De kosten van dit pakket zijn € 170,– contant te betalen tijdens de eerste behandeling.

×